Dommerkursus 2

Beskrivelse af kurset:
Dommerkurset på niveau 2 arrangeres som kombination af online og fysisk undervisning. For at kunne bestå kurset skal man deltage i alle tre dele (2 online + 1 fysisk) samt bestå en afsluttende. Den første del af kurset (1 time) foregår online og er fælles for alle moduler. Kursusdel 2 (online) og 3 (fysisk tilstedeværelse) arrangeres disciplingruppespecifikt. Ønsker man at tage flere moduler på én gang, skal man tilmelde sig separat på hvert modul og betale kursusgebyr for hvert af dem.

Dommermodul: Kast
(3. august + 8. august + 27. august)
Dommeruddannelse i kast bringer dig igennem reglerne for afvikling af atletikkens kastediscipliner samt den sikkerhed der til enhver tid bør være omkring disse konkurrencer. Modulet er delt i den teoretiske (online) og praktiske del og afsluttes med en prøve. Formålet med kurset er at klæde kursisten godt på til at fungere som en del af dommerteamet for kast.

Dommermodul: Løb
(3. august + 9. august + 27. august)
Dommeruddannelse i løb bringer dig igennem reglerne for afvikling af løb på og til dels udenfor stadion. Det gælder de generelle regler om afvikling af løn samt de specifikke regler for sprint, hæk, stafet, forhindringsløb samt løb på landevej og terræn (cross). Modulet er delt i den teoretiske (online) og praktiske del og afsluttes med en prøve. Formålet med kurset er at klæde kursisten godt på til at fungere som en del af dommerteamet for løb. OBS! Procedurerne omkring start hører ikke under dette kursus, men et separat starterkursus.

Dommermodul: Spring
(3. august + 10. august + 27. august)
Dommeruddannelse i spring bringer dig igennem reglerne for afvikling af atletikkens fire springdiscipliner. Modulet er delt i den teoretiske (online) og praktiske del og afsluttes med en prøve. Formålet med kurset er at klæde kursisten godt på til at fungere som en del af dommerteamet for spring.

Kursussted:
Microsoft Teams/FIF Atletik og Motion

Kursusdage:
  • Torsdag den 3. august kl. 18.30-19.30: Fælles del, online
  • Tirsdag den 8. august kl. 18-19:30 Kast, online
  • Onsdag den 9. august kl. 18-19:30 Løb, online
  • Torsdag den 10. august kl. 18-19:30 Spring, online
  • Søndag den 27. august kl. 9-17.30, FIF Atletik og Motion: Løb kl. 9-11:30 / Kast kl. 12:00-14:30 / Spring kl. 15:00-17:30 (bekræftes senere)

Kursuspris:
500 kr./modul (løb/spring/kast) (indeholder undervisning og undervisningsmaterialet men ingen forplejning udover kaffe/te. Gebyret opkræves fra deltagerens klub efter afholdt kursus.

Stævneoplysninger
torsdag 3. august 2023
Dansk Atletik Forbund
Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg, Danmark
Katja Salivaara
33114111
daf@dansk-atletik.dk
https://dansk-atletik.dk/
Udendørsstævne
K - Kursus
F - Andre nationale konkurrencer (f.eks. Tracks)
FIF Atletik og Motion (samt online)
Tilmelding
Tilmeldingsfrist onsdag 2. august 2023 kl. 12:00
Tilmeldte atleter
Navn Klub Disciplin Klasse
Michael Mørkboe KIF Dommer i spring Senior
Vis alle tilmeldte (1 er tilmeldt)
Discipliner og aldersgrupper
Gruppe
Disciplin
Aldersgrupper
Startpenge
Kursus
Dommer i kast
Senior
Senior
500 kr
Dommer i spring
Senior
Senior
500 kr
Dommer i løb
Senior
Senior
500 kr
Find klub
Vil du være en del af et fællesskab?
Find en klub her
Facebook
Instagram