HCA Marathon

Marathon afvikles i 2024 for 24. gang. Der vil blive lagt stor vægt på, at deltagere såvel debutanter som garvede løbere få et godt løb og tage hjem med en rigtig god og mindeværdig oplevelse. HCA Marathon er for alle. Det er nemlig også mulighed for at deltage i ½ Marathon, ½ marathon walk og "Løb de sidste 10". Børn og unge kan skrive deres eget eventyr ved MiniMarathon på 1/10 maraton (4,2 km). Så kom til Odense og få plejet løbefællesskabet og oplev løbeglæde i verdensklasse. Alle deltagere får overrakt en unik eventyrlig medalje i mål på Odense Atletikstadion. Ruten vil være trafikfri i seks timer (også for deltagere på ½ Marathon) og går gennem Odenses gader som et rigtig Citymaraton. Som en del af løbet afvikles der DM Marathon, masters. OBS: tilmeldingsfristen for DM masters er den 22. september.